Klosterfjordens golfbana är till synes platt men det visar sig att den bär på både utmaningar och njutning. Höjdskillnader, vind, buskage, bunkrar och väldigt fina greener gör den till en mycket intressant golfbana. I dagsläget finns här nio fina och väl preparerade hål med 18 alternativa utslag. Banarkitekt är Rune Synnelius och han har tagit fasta vid de amerikanska snabba greenerna och lyckats ypperligt. En enkel putt blir lätt en utmaning på dessa välklippta och utvecklade greener – ett förtret för många golfare. Banan har en god variation i längd mellan hålen. Här får även den långslående spelaren problem den dagen det blåser vilket kan ge nybörjaren stöd och ge en tuff match!

Klosterfjordens Golfklubb har byggt en bana för sina många varierande medlemmar. Det gör den även spelbar för alla golfare!