H50 – 2018

Kapten Thomas Cole

2018 Div 2

I Div 2 ingår Harabäckens GK, Hofgårds GK, Klosterfjordens GK, Skogaby GK Lag 1 och Lag 2, Varbergs GK Lag 2, Vinbergs GK och Ullared-Flädje GK

Datum Klubb
27 april Falkenbergs GK
1 juni Hofgårds GK
6 augusti Vinbergs GK
31 augusti, DM Björnhults GK

Det här gäller för H50 2018

Varje klubb får anmäla sex spelare till varje serieomgång. Totalt under 2018 kommer fyra omgångar á 36 hål att spelas. Varje omgång spelas sex singlar där de fyra bästa scorerna räknas och tre foursome där de två bästa scorerna räknas.

Omgång 4 av seriespelet är också DM, vilket gör att alla spelare från distriktet som inte är med i serieomgången inbjuds till att spela om att bli Distriktsmästare. Omgången spelas med 18 hål singel med sex spelare från varje klubb, vilket är DM. Därefter spelas 3 foursomes där de 2 bästa resultaten räknas.

Singelspelet har en shotgun-start klockan 8.30 på fredag morgon (måndag morgon omgång 3). För de klubbar som så önskar går även shotgunstart på eftermiddagen bra. Arrangerande klubb utför lottning och publicerar en startlista med enbart klubbnamnen, ex. Holm1, Holm2, Holm 3 osv. senast två (2) veckor före speldatum. Lagkaptenerna anmäler deltagarna med namn och Golf-ID till arrangerande klubb senast 2 dagar före spel.

I seriespelet för H50 div.1 2018 deltar:
Halmstad GK
Falkenbergs GK
Varbergs GK lag 1
Laholms GK
Ringenäs GK
Björnhult GK
Holms GK
I seriespelet för H50 div.2 2018 deltar:

Ullared-Fjädje GK
Varbergs GK lag 2