Inget åldersseriespel april, maj och juni 2020 pga coronapandemin.

H50 – 2020

Kapten Peter Bengtsson

2020 Div 2

I Div 2 ingår Harabäckens GK, Hofgårds GK, Klosterfjordens GK,  Varbergs GK Lag 2, Vinbergs GK och Ullared-Flädje GK

Spelplatser division 1 & 2

Datum Klubb
11 maj Skogaby GK
5 juni Hofgårds GK
3 augusti Holms GK
4 september, DM Varbergs GK

Det här gäller för H50 2020

Varje klubb får anmäla sex spelare till varje serieomgång. Totalt under 2020 kommer fyra omgångar á 36 hål att spelas. Varje omgång spelas sex singlar där de fyra bästa scorerna räknas och tre foursome där de två bästa scorerna räknas.

Omgång 4 av seriespelet är också DM, vilket gör att alla spelare från distriktet som inte är med i serieomgången inbjuds till att spela om att bli Distriktsmästare. Omgången spelas med 18 hål singel med sex spelare från varje klubb, vilket är DM. Därefter spelas 3 foursomes där de 2 bästa resultaten räknas.

Singelspelet har en shotgun-start klockan 8.30 på måndag/fredag (avvikelser kan förekomma, se tävlingsinfo). Lagkaptenerna anmäler deltagarna med namn och Golf-ID till arrangerande klubb senast fyra arbetsdagar före spel. Arrangerande klubb utför lottning och publicerar en startlista, senast tre arbetsdagar innan spel.

Spelplatser division 1 & 2

Omgång 1 – Skogaby GK GK, 11/5 – Startlista & resultat div.1 // Startlista & resultat div.2

Omgång 2 – Hofgårds GK, 5/6 – Startlista & resultat div.1 // Startlista & resultat div.2

Omgång 3 – Holms GK, 3/8 – Startlista & resultat div.1 // Startlista & resultat div.2