Inget åldersseriespel april, maj och juni 2020 pga coronapandemin.

H60 – 2020

Kapten Thomas Strömberg

Länk till Hallands Golfförbund – H60

Resultaten hittar du här:

Spelplatser division 3

29 april Klosterfjordens GK
14 maj Hofgårds GK
4 juni Ullared Flädje GK
6 augusti Rydö GK
27 augusti Vinbergs GK
10 september Holms GK

I seriespelet för H60 div.3 deltar:
Rydö GK lag 2
Holms GK lag 2
Ullared Flädje GK
Vinbergs GK
Klosterfjordens GK
Hofgårds GK

Det här gäller för H60 2020

Varje klubb får anmäla sex spelare till varje serieomgång. Totalt under 2020 kommer sex omgångar á 18 hål att spelas. Vid omgångarna för singelspel räknas de fyra av sex bästa scorer. Vid omgången för fyrboll räknas alla tre scorer. Omgång tre spelas som fyrboll och övriga omgångar är singelspel. Omgång tre (div.1) spelas som fyrboll+foursome, 36 hål.

Omgång 5 av seriespelet är också DM, vilket gör att alla spelare från distriktet som inte är med i serieomgången inbjuds till att spela om att bli Distriktsmästare. Omgången spelas med 18 hål singel med sex spelare från varje klubb, vilket är DM.

Startiderna är normalt torsdagar kl 13.30 (undantag omgång ett, onsdag och div.1 omgång 3, tisdag 08.30). Avvikelser kan förekomma, se tävlingsinfo. Sista omgången spelas som shotgun för att möjliggöra gemensam avslutning. Lagkaptenerna anmäler deltagarna med namn och Golf-ID till arrangerande klubb senast fyra arbetsdagar före spel. Arrangerande klubb utför lottning och publicerar en startlista, senast tre arbetsdagar innan spel.