H80 – 2020

4 juni Ringenäs GK
4 augusti Klosterfjordens GK
2 september Falkenbergs GK

I seriespelet för H80 deltar:

Varbergs GK
Falkenbergs GK
Klosterfjordens GK
Ringenäs GK

Följande gäller för H80 2020

Varje klubb får anmäla sex spelare till varje serieomgång. Totalt under 2020 kommer fyra omgångar á 18 hål att spelas. Vid omgångarna för singelspel räknas de fyra av sex bästa scorer. Vid omgångarna för fyrboll räknas de två av tre bästa scorerna. Omgång ett och tre spelas som fyrboll, övriga omgångar är singelspel.

Omgång 4 av seriespelet är också DM, vilket gör att alla spelare från distriktet som inte är med i serieomgången inbjuds till att spela om att bli Distriktsmästare. Omgången spelas med 18 hål singel med sex spelare från varje klubb, vilket är DM.

Starttiderna är tisdag-torsdagar från kl.09.00 (avvikelser kan förekomma, se tävlingsinfo). Sista omgången spelas som shotgun för att möjliggöra gemensam avslutning. Lagkaptenerna anmäler deltagarna med namn och Golf-ID till arrangerande klubb senast fyra arbetsdagar före spel. Arrangerande klubb utför lottning och publicerar en startlista, senast tre arbetsdagar innan spel.